Agriturismo in Umbrië
Loc. Pertana 43, Nocera Umbra (PG), Italie
+390742819009
info@cortedellupo.com

Het biologische landbouwbedrijf


U kunt onze biologische produkten bij ons proeven of ze on line inkopen:

Ansamama ontstaat in de ambience van het agritoeristische bedrijf La Corte del Lupo. Ansamama is er ingeslaagd een kleine biologische oase tot stand te brengen waar eccellente kwaliteit de graadmeter is voor elke keuze: bij de produktie van salami’s, uitsluitend met het vlees van de eigen varkens, gefokt op de vrije grond en volgens biologische regels; de keuze voor de biologische produktie van jams van het verse fruit van het lopende seizoen, van de groente­compots en van een groot aantal andere waren, hogelijk gewaardeerd door de bezoekende gasten.

Ansamama heeft succes als gevolg van zijn compromisloze keuze voor kwaliteitsprodukten, een keuze, die soms ten koste van commerciële successen op korte termijn gaat. De geest die ons bedrijf bezielt, is er een van voortreffelijke smaken en van genieten, gebed in een voortdurend zoeken naar kwaliteit.

Dit is de geest van ‘La Corte del Lup’ die haar wortels heeft in Umbrië, het groene hart van Italië in het geplooide landschap van het park van Monte Subasio.

Ons bedrijf zet zich in om de de kwaliteit in zijn omgeving te bevorderen; een omgeving die van ouds synoniem staat voor gastronomische tradities, waarin vele streekgebonden produkten hun plaats gevonden hebben.