Agriturismo in Umbrië
Loc. Pertana 43, Nocera Umbra (PG), Italie
+390742819009
info@cortedellupo.com

Wie zijn wij

La Corte del Lupo is gecreëerd met als doel mensen te ontvangen en hen te betrekken -althans tijdelijk-­ bij ons werken, wonen en leven. De oprichters zijn wij, drie personen, ieder met hun eigen achtergrond en geschiedenis, maar verenigd door een droom: het levenslicht te laten zien aan een plek, waar het respect voor de aarde en zijn vruchten centraal staat, waar zorg besteed wordt aan de personen op een zodanige manier dat ze zich warm onthaald voelen, niet louter geregistreerd en onder dak gebracht.

La Corte del Lupo bestaat uit Marcella, tot heel laat aktief in de keuken bij het achterhalen van oude recepten. Er is Andrea die U onthaalt met zijn warme glimlach en die U de lokale produkten laat proeven. Er is Massimiliano die U soms onder de modder ziet opduiken met wat landbouwwerktuigen, maar die op een ander moment te popelen staat U een goed glas wijn aan te bieden, natuurlijk rode wijn!

Er is Giulio die U de hele dag zult horen lachen en schertsen en die U ‘s avonds bedient en controleert of alles wel naar wens is. Er is Chinotto, altijd wel om een aai verlegen, die een eind met U meeloopt bij de wandelingen door de heuvels. En dan nog Gattona over de daken rondlopend op zoek naar…of lekker liggend in de zon.

Welkom in La Corte del Lupo!

agriturismo corte del lupo